13 Ocak 2012 Cuma

Kitabım Yayında

Güncelleme: Kitabı artık Paypal ile direk benden satın alıyorsunuz. Şu linkten ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Sevgili okurum, peynir ve fermante et ürünlerinin evlerde güvenli şekilde yapılabilmesi için yazdığım Artizan Şarküteri isimli kitabım nihayet yayında. Kitabı 2 sene gibi bir zamanda yazdım ve zaman içinde 200 sayfayı geçen bir eser haline geldi. Peynir ve kürlenmiş et tariflerinin yanında tarhana, salça, boza gibi tariflerde barındırıyor. En önemlisi de temel adımları dağınık biçimde değil sırasıyla ve anlaşılabilir bir dille yansıtıyor.
Rahatlıkla söyleyebilirim ki hobi amaçlı yayımlanan yabancı peynir kitaplarında bile benimki kadar ayrıntı ve temel bilgi bulunmuyor. Kafa karıştırmadan ve herkesin anlayabileceği şekilde konular anlatılıyor.
Kitap şimdilik sadece A4 PDF olarak yayımda ve iPad, Kindle gibi cihazlarda okumak için uygun.

Kitabın ilk 15 sayfasını bedava indirebilir, "İçindekiler" kısmı ile ilk bir kaç konuya bakabilir ve kararınızı verebilirsiniz. Aşağıdaki resme tıklayıp Off The Book Shelf sitesine giderseniz ve "PDF PREVIEW" tuşuna tıklarsanız ilk 15 sayfa bilgisayarınıza PDF olarak inecektir.