22 Nisan 2013 Pazartesi

Hayat Kısa

Dikkat: Ağzınızın suyu feci şekilde akabilir, klavyenizi koruyun. Eğer perhiz filan yapıyorsanız resimlere bakmayı tavsiye etmiyorum. :-))

Yaptığımız hellimler tavada kızarmakta

Mavi küflü Camembert penyirleri yemeye hazır

Kars Gravyeri dolapta olgunlaşıyor. Arada bir çıkarıp sevmek gerekiyor

Camembert peynirleri terleme kabında

Tulum, bu çok güzel omuştu

Mavi küflü Camembert peynirleri terleme kabında

Lor

Pizza

Lorlu poğaçalar

Yoğrulmayan ekmek

Ustam Uğur su böreklerini tarihe geçiriyor.

Su böreği

Başka bir ekmek, arkadaki kediye dikkat. 

Ev yapımı macar salamı. Tadına doyum olmaz.

Bahçe malı

Nefis kabaklar

Tütsü fırını çalışıyor

Tütsü fırınından yeni çıkmış akşam yemeği